Dr. Sherri Tenpenny jedna je od najpoznatijih liječnica u SAD-u i svijetu. Glasna je zagovornica slobodnog izbora pri cijepljenju, a time i prava na njegovo odbijanje.

Stručnjakinja je za mnoge teme s područja integrativne medicine. Kao međunarodno poznata govornica, veoma je tražena zbog svoje sposobnosti da odlično predstavi znanstveno pouzdane podatke o opasnostima cijepljenja. Također, dobro poznaje povijesnu pozadinu razvoja cjepiva i programa cijepljenja. Do danas bilježi više od 20.000 sati istraživanja kojemu se posvetila kako bi razjasnila ovu dvjestogodišnju pogrešku. U svojoj internetskoj knjižnici prikupila je više od 5000 članaka u kojima se razotkrivaju pohlepa, travestija i sukob interesa u politici cijepljenja.

U ovu emocionalno nabijenu raspravu o cjepivima ušla je nakon što je prisustvovala sastanku američkog Nacionalnog centra za informacije o cjepivima (NVIC) 2000. godine. Mučilo ju je ono što je čula i odlučila je potražiti odgovore upravo kod vodećeg državnog tijela za cijepljenje, Centra za kontrolu bolesti (CDC). Ubrzo je zaprepašteno shvatila da sve što je mislila da zna o cjepivima uopće nije istina. Još uvijek najmanje 2 do 3 sata dnevno posvećuje čitanju i istraživanju informacija u vezi s cjepivima.

“Iskreno vjerujem da cjepiva zdravlju pojedinca nanose više štete nego ‘zaštite’ ili ‘koristi’ koju bi ona trebala pružiti. Biti zdrav bez cjepiva ne samo da je moguće, već je jedini način da se održi istinsko zdravlje,” kaže dr. Tenpenny.

“Konačna je istina sljedeća: zdravlje dolazi iznutra. Čuvajte svoje tijelo i ono će vam dobro služiti. Zdravlje jednostavno ne može doći kroz injekciju napunjenu kemikalijama, koja se prodaje roditeljima pod krinkom ‘zaštite’“.

Dr. Tenpenny je vrlo plodna autorica i predavačica. Možete je pronaći na sljedećim stranicama:

Vaxxter (The Ultimate Guide to Vaccine, Anti-pharma News and More)

Dr Tenpenny’s Vaccine University

Dr Tenpenny on Vaccines and Current Events (Facebook)

Tenpenny Integrative Medical Center Blog

Dr. Tenpenny’s Store

Vaccinations and the Right to Refuse

Za čitanje preporučujemo:

Saying No to Vaccines: A Resource Guide for All Ages (2008)

FOWL! Bird Flu: It’s Not What You Think (2006)

Vaccines: The Risks, the Benefits, the Choices, a Resource Guide for Parents (2006)

A healthier you! 2005

Prevedeno sa stranice:
https://www.naravnirazvoj.si/blog/dr-sherri-tenpenny-cepiva-povzrocajo-vec-skode-kot-koristi/

Izvor:
https://www.vaccine-injury.info/dr-sherri-tenpenny-are-vaccines-necessary