Donosimo poruku koju je 17. listopada 2020. godine ispred organizacije America’s Frontline Doctors poslala dr. Simone Gold.

Ponosno stojim ovdje kao liječnica i upućujem izravnu zamolbu svojim kolegama liječnicima. Ovo je osobna zamolba liječnika liječniku. Neibtno je što govore blebetala  u medijima. Oni nisu studirali medicinu ni završili specijalizaciju. Oni ne vide pacijente nego novac i svoju važnost. Kolege liječnici, zemlja nam je u krizi. A određene sile koriste liječnike kao sredstva u svojim ratnim igrama. Kao liječnica hitne medicinske pomoći, kliničarka koja je radila na prvoj liniji sve dok nisam dobila otkaz jer sam javno istupila, ne razlikujem se od vas. Mediji bi željeli prikazati da se razlikujemo, ali vi znate da smo isti. Moćnici koji kontroliraju medicinu postavili su pravila kojima se mi liječnici većinom pokoravamo. Nemoguće je oduprijeti se sveprisutnoj moći vladajućih, ali ipak mi smo ti koji su prisegnuli pomagati drugim  ljudima. Sada vas molim da zaronite duboko u sebe i prisjetite ponosa koji osjetite kad pomognete nekomu. Kolege, tvrdim vam sada da postoji više nego dovoljno dokaza o uspješnosti ranog liječenja.  Liječnici ste, dužnost vam je pratiti znanost. Prisega koju ste položili priječi vam da slijedite naloge bilo koga tko tvrdi suprotno, bio to CDC , NIH, FDA, dr. Fauci. Dr Birx…

Imamo gotovo milijun liječnika u ovoj zemlji i svatko od nas ima moralnu obavezu poštovati prisegu kojoj smo odani. Znanstveni dokazi i rezulatti su neoborivi. Rano liječenje djeluje. I ne možete sebe nazivati liječnikom ako ne slijedite dokaze. Neću sada nagađati zašto je ova tema cenzurirana, ali baš zbog te činjenice trebate znati da imamo internetsku stranicu America’s Frontline Doctors na kojoj ima puno informacija o ranom liječenju, korupciji u znanosti, nepouzdanosti testova., mitovima o maskama, prakticiranju izvrnute medicine, djeci u školama, ranjivim starijim osobama, i najvažnije, kako prevladati strah; sve to u obliku videozapisa koje su snimili mnogi liječnici kao dar narodu darujući svoje vrijeme i trud.

Nema razloga za život u strahu. Mnogi znaju da se puno ljudi oporavilo zahvaljujući ranom liječenju, uključujući tu i predsjednika Trumpa. Čak i pacijenti stariji od 70 godina imaju 95% stopu izliječenja. Istina je da bi ta stopa mogla biti i 100%  s ranim liječenjem. Još važnije, kad bi liječnici počeli govoriti javnosti o uspješnosti ranog liječenja, javnost bi nam vjerovala. Nama liječnicima! Pacijenti znaju da im samo želimo pomoći. Mi nismo vlada.

Kolege liječnici, nikomu nije lako priznati da je bio na pogrešnom putu. Ne znam nijedan jednostavan način da umirim vaš ego. To nikomu nije lako, a liječniku je dvostruko teže. Ipak, morate to učiniti. Sudbina nacije počiva u rukama nas milijun koji imamo intelekt i znanje reći: Dosta je bilo laži!

Davno ste položili prisegu koja postoji stoljećima. Prisegnuli ste svojim pacijentima i vlastitoj savjesti i trebate to slijediti. Ne možete jednostavno izvršavati naloge. Sramotno je što su cenzurirane informacije o ranom liječenju, ali kao liječnici možete sami pročitati časopise i pogledati naše video zapise. Vi NISTE cenzurirani! U ovo teško vrijeme, Amerika vas zove da joj služite. Ovdje nije riječ o politici, nego o obeshrabrivanju drugačijeg mišljenja. Americi i američkom narodu možete služiti čitajući, gledajući, učeći i odbacujući taj pristup. Mi liječnici dobro poznajemo staru izreku: Nauči, primijeni, pouči. Vaši kolege, America’s Frontline Doctors, donijeli su dokaz kako biste naučili. Danas ste vi ti koji morate promatrati, vidjeti, čitati, učiti. Sutra morate to isto primijeniti, liječiti pacijenta ispravno i časno. A prekosutra poučiti drugog liječnika ili pacijenta onomu što znate. Nauči, primijeni, pouči. Mi to dobro znamo. Na taj način izliječit ćemo svoju naciju.

Amerikanci, koga zovete kada ste bolesni? CDC? NIH? FDA? Ne, nazovete svojeg liječnika. Ne vjerujte birokratskim agencijama koje cenzuriraju vaše liječnike. Idite na našu internetsku stranicu, naoružajte se znanjem, a zatim otiđite svojem liječniku znajući da rano liječenje djeluje, za razliku od maski. I ako vaš liječnik reagira sa strahom, trebate drugog liječnika. Onoga koji poštuje Hipokratovu zakletvu.

Kolege i prijatelji. Ako ste istinski liječnik i iscjelitelj, ustat ćete i učiniti što vam nalaže dužnost, poštovat ćete svoju prisegu, a ne samo slijediti naredbe. Rano liječenje je uspješno. Liječite svoje pacijente, jer liječeći njih, izliječit ćete i Ameriku.

Izvor:   https://dokumentarac.com/covid-19/video-doktori-ispred-vrhovnog-suda-otkrivaju-istinu-o-pandemiji-s-prijevodom/