Početkom 3. lipnja, na Međunarodni dan svjesnosti o oštećenima od cjepiva, u znak suosjećanja i potpore svim žrtvama cijepljenja, producenti dokumentarnog filma “Vaxxed: od zataškavanja do katastrofe” nude besplatno online gledanje filma s namjerom da pokažu “drugu stranu medalje” i suprotstave se stalnom dezinformiranju javnosti lažima koje plasiraju mediji, a koje financiraju farmaceutska industrija i političari zahtijevajući po cijelom svijetu obavezno cijepljenje.

U posljednje je vrijeme emitirano nekoliko TV emisija u Europi (a da ne spominjemo filtriranje i blokiranje informacija o cjepivima na društvenim mrežama!)  u kojima su se namjerno širile dezinformacije o filmu Vaxxed i njegovom redatelju Andrewu Wakefieldu.

Upravo zato nudimo svim Europljanima besplatno gledanje da bismo im omogućili pristup istini. Film se može gledati na Vimeo platformi uz nekoliko jednostavnih koraka za registraciju, od 3. do 17. lipnja 2019.

Molimo vas da dijelite ovaj link na FILM prijateljima, rodbini, liječnicima i zakonodavcima i potaknite ih na gledanje!

Tijekom protekle dvije godine, Vaxxed su gledali u kinima u više od 60 gradova u SAD-u i Kanadi, a bio je i 8. najuspješniji dokumentarni film 2016. godine. Autori filma obišli su SAD i Australiju autobusom tijekom turneje Vaxxed, te su zabilježili gotovo deset tisuća priča o oštećenjima cjepivima.

Film je sada dostupan za gledanje digitalno i na DVD-ima u više od 250 zemalja svijeta na engleskom, španjolskom, talijanskom, nizozemskom i francuskom jeziku.

Vaxxed Sinopsis:

Godine 2013. biolog dr. Brian Hooker primio je poziv od znanstvenika iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) iz SAD-a koji je 2004. godine vodio studiju o cjepivu protiv ospica-zaušnjaka-rubeole (MMR) i njezinoj vezi s autizmom.

Znanstvenik, dr. William Thompson, priznao je da je CDC u konačnom izvješću izostavio ključne podatke koji su otkrili uzročnu vezu između MMR cjepiva i autizma.

Tijekom nekoliko mjeseci dr. Hooker bilježi telefonske pozive od dr. Thompsona koji daje povjerljive podatke koje su uništili njegovi kolege u CDC-u.

Dr. Hooker traži pomoć dr. Andrewa Wakefielda, britanskog gastroenterologa koji je lažno optužen za pokretanje anti-vax pokreta kada je 1998. godine prvi put izvijestio da MMR cjepivo možda može uzrokovati autizam. U svom stalnom nastojanju da zagovara zdravlje djece, Wakefield režira ovaj dokumentarac ispitujući dokaze koji stoje iza užasnog zataškavanja koje je počinila vladina agencija zadužena za zaštitu zdravlja američkih građana.

Razgovori s farmaceutskim insajderima, liječnicima, političarima i roditeljima djece oštećene cjepivom otkrivaju alarmantnu prijevaru koja je doprinijela porastu autizma i potencijalno najtežoj epidemiji našeg vremena.