Želim jasno i glasno ODBITI nova načela vladanja, koja se od nas traži da prihvatimo zbog ove pandemijske PANDEMONIJE. Ta nova načela vladanja društvom na koje ćemo prešutno pristati, temelje se na HIPOTETSKOM lancu infekcije. Imajte na umu da to nema nikakve veze s novim koronavirusom. Ovo će se odnositi na sve.

Radi se u osnovi o ovome: ako neki patogen koji se širi i koji, HIPOTETSKI, inficira ljude širom svijeta, kojim se MOŽDA možete zaraziti, i MOŽDA ga možete prenijeti nekome tko ga MOŽDA može prenijeti nekom drugom itd. i tako negdje u tom lancu prenošenja netko tko je imunokompromitiran MOŽDA bude zaražen i MOŽDA bude onaj sićušni dio populacije koji se razboli i koji MOŽDA umre od bolesti. I AKO se to dogodi, onda se svaku kariku u tom lancu treba smatrati UBOJICOM. Kako bi se spriječilo takvo MASOVNO UBOJSTVO vlade diljem svijeta ne samo da imaju ovlasti, nego su obavezne primijeniti da facto medicinski RATNI zakon kojim praktički neizabranim tijelima prepuštaju donošenje odluka i daju im pravo da rade što god smatraju nužnim za sprečavanje tog HIPOTETSKOG lanca infekcije. To podrazumijeva zatvaranje ljudi u njihove domove, ali i ulazak u njih kako bi se “provjerilo zdravstveno stanje stanara” ili ih se nasilno odvelo iz doma.

Od nas se traži da pristanemo na oduzimanje najvažnijih prava: na kretanje, okupljanje, putovanje. Oduzima nam se pravo na privatnost, na interakciju, oduzimaju nam se slobode koje su naši preci platili krvlju, a sve zbog “novog koronavirusa” kojeg nam se predstavlja kao novu prijetnju čovječanstvu kakva nikad nije postojala.

No to je, naravno, LAŽ! Jer tijekom svake sezonske gripe za vašeg života postoji takav hipotetski lanac infekcije, a ni najmanje ne sumnjam da među vama nema onih koji su na neki način bili u takvom lancu zaraze koji je, u konačnici, doveo do umiranja neke imunokompromitirane osobe. Nikad prije o sebi niste morali razmišljati kao o UBOJICI, niti se zatvarati u svoja četiri zida kako biste spriječili takvo UBOJSTVO. No sada se od nas traži da prihvatimo takvo razmišljanje. Ukoliko ovo ne kažemo jasno i glasno, onda prešutno pristajemo na ovo što se sada događa. Da svima bude jasno: JA ODBIJAM!

Možda se neki od vas ne slažete sa mnom. Naravno, nitko vam ne brani da poduzmete mjere zaštite i sprječavanja širenja infekcije koje smatrate da biste trebali poduzeti, među njima i izolaciju, nošenje zaštitne opreme, socijalno i fizičko distanciranje ili bilo što drugo. Naravno da imate to pravo!

Ali to pravo je sada izvrnuto u OBAVEZU svakog u društvu da zaustavi sve produktivne ljudske aktivnosti, da se svatko zatvori u svoj dom, da se svih tretira kao zatvorenike, da ih se prati i nadzire sve što rade i s kim dolaze u kontakt, pod pretpostavkom HIPOTETSKOG lanca zaraze koji bi se MOGAO dogoditi.

Ako se slažete s ovim načelom, ako mislite da je to u redu, onda to recite jasno i glasno. Meni u lice. Ali, jao, ne možete jer ste zatvoreni u svoje kućne zatvore! Onda mi recite to ovako u moje DIGITALNO LICE. Jasno izgovorite da se slažete s oduzimanjem naših osnovnih, prirodnih prava na temelju ovakvog HIPOTETSKOG lanca zaraze. I recite mi, gdje je vaša granica? U kojem ćete trenutku reći da je ovo otišlo predaleko, da si vladajući uzimaju previše ovlasti pod izlikom sprječavanja pandemije?

Biometrijsko identificiranje, praćenje svakog građanina putem mobilnih aplikacija do kraja života, pravo na upadanje u domove kako bi se provjerilo nekog “sumnjivog” i prisilno ga cijepilo? Pristajete na sve ove i eventualne druge mjere koje vladajući budu smatrali potrebnima? Gdje povlačite liniju? Recite! Jer kad ta granica bude prijeđena moći ću vam reći da ste LICEMJERI. Ili možda nemate granicu i smatrate da vladajući imaju pravo raditi s nama bilo što što im “znanstvena zajednica” kaže u “slučaju pandemije”. I VI biste zabranili ljudima da ŽIVE svoje živote zbog “opasnosti od širenja zaraze”?

Razmislite o svemu. I ako dođete do zaključka da ne pristajete na takav život, recite to jasno i glasno. Ja odbijam!


Prilagođeno prema video zapisu Jamesa Corbetta