Upravo je izašla knjiga naziva Journeys from Trust to Tragedy o žrtvama cijepljenja protiv HPV-a u izdanju Amazona. Autorica je Norma Erickson, bivša novinarka, predsjednica i dugogodišnja aktivistica organizacije SaneVax Inc. koja je već dugo angažirana u osvještavanju javnosti o tragičnim posljedicama cijepljenja mladih ljudi, najčešće djevojaka, cjepivima protiv infekcije HPV-om.

Svrha je ove knjige biti glasom brojnih obitelji diljem svijeta koje su se našle suočene s nepoznatim zdravstvenim tegobama  nakon cijepljenja protiv HPV-a.

Činjenica je da većina tih djevojaka ima stvarne zdravstvene probleme koje službena medicina treba priznati. Treba postaviti dijagnostičke kriterije i učinkovite protokole liječenja. Sve manje od toga je zločin protiv čovječnosti.

Ova je knjiga posvećena hrabrim dušama koje su imale snagu i hrabrost javno iznijeti osobna iskustva nakon cijepljenja HPV cjepivom i stotinama tisuća ostalih koji su prošli i prolaze sličan put – od povjerenja do tragedije.  

Knjiga se može naručiti ovdje: https://www.amazon.com/dp/109330197X/

Žrtve cijepljenja ujedno pozivaju na gledanje vrlo važnog dokumentarnog filma u kojem su zabilježene priče obitelji žrtava, ali sadrže i brojne znanstvene podatke.

https://vimeo.com/277078546/7812e25bb1 – EU documentary : HPV Crisis, Real or Manufactured?

Autorica: Freda Birrell