U svjetlu novih vijesti iz Amerike da necijepljenu djecu šalju u konc-logore i da im upadaju u domove i otimaju djecu, evo potrebe da priližim koliko je to biološko ratovanje i instrument broj 1 u kontroli populacije. Studija izvorno objavljenja u Children’s medical safety reserch institute
https://www.cmsri.org/ kasnije u https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

Istraživači koji su pregledali 44 uzorka od 30 različitih cjepiva pronašli su opasne kontaminate, uključujući crvene krvne stanice u jednom cjepivu i metalne toksične tvari u svakom ispitanom uzorku – osim u jednom cjepivu za životinje. Sva cjepiva za ljude bila su kontaminirana.
Koristeći iznimno osjetljive nove tehnologije koje se ne koriste u proizvodnji vakcina, talijanski znanstvenici izvijestili su da su bili “zbunjeni” svojim otkrićima koja su uključivala pojedinačne čestice i agregate organskih ostataka, uključujući crvene stanice ljudskog ili moguće životinjskog podrijetla i metala uključujući olovo, volfram, zlato i krom, koji su povezani s autoimunim bolestima i leukemijom.

Istraživači pod vodstvom Antoinette Gatti iz Nacionalnog vijeća za istraživanje u Italiji i znanstvenog direktora tvrtke Nanodiagnostics, kažu da njihovi rezultati “pokazuju prisutnost čestica mikro i nano veličine s anorganskim elementima u uzorcima cjepiva” koje nisu deklarirane popisom sastojaka proizvoda.

Čestice olova su nađene u cjepivima protiv raka grlića maternice, Gardasilu i Cervarixu te u cjepivu protiv sezonske gripe Aggripal kojeg proizvodi Novartis, kao i u cjepivu Meningitec namijenjenom za zaštitu od meningitisa C.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25535199

Ustanovljeno je da uzorci cjepiva za dojenčad Infanrix Hexa (protiv difterije, tetanusa, pertusisa, hepatitisa B, poliomijelitisa i haemophilus influenzae tipa B) proizvođača GlaxoSmithKline sadrže nehrđajući čelik, volfram i agregat zlato-cink.

Ostali metalni zagađivači uključuju platinu, srebro, bizmut, željezo i krom. Krom (sam ili u slitini sa željezom i niklom) identificiran je u 25 ispitanih humanih cjepiva iz Italije i Francuske.

GSK Fluarix cjepivo za djecu od tri godine i starije sadržavalo je 11 metala i agregata metala. Slični agregati onima koji su identificirani u cjepivima pokazali su se prevladavajućim u slučajevima leukemije, ističu znanstvenici. Kako je napisao jučer Bartol Ivan, Mila treba ulje kanabisa, a ne invanzivnu metodu liječenja koja košta 2,8 milijuna EUR-a.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27669365

Mnoga cjepiva sadržavala su željezo i legure željeza koje, prema istraživačima, “mogu korodirati, a proizvodi korozije pokazuju toksičnost koja utječe na tkiva”.
Istraživači daju sliku područja u kapi cjepiva Repevax (difterija, pertusis, tetanus, polio) tvrtke Sanofi Pasteur “gdje se jasno vidi morfologija crvenih krvnih stanica – ne možemo reći jesu li ljudske ili životinjske” zajedno s prisutnosti čestica sastavljenih od aluminija, broma, silicija, kalija i titana.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9066525

Feligen, jedino veterinarsko cjepivo (za mačke) testirano od ukupno 44 cjepiva, pokazalo se kao jedini uzorak bez anorganske kontaminacije.

Istraživanje je otkrilo aluminij i natrijev klorid, uobičajenu komponentu fiziološke otopine, kao što se i očekivalo, jer su to sastojci većine cjepiva. Pomoću mikroskopa skenerom za zaštitu okoliša elektroničkim pištoljem, istraživači su proizveli fotografije te aluminijske soli koja je formirala bijele kristalne grane slične mrazu na prozoru na vrhu kapljica tekućine cjepiva. Cjepivo protiv alergija proizvedeno u Njemačkoj proizvelo je sloj anorganskih soli toliko debelih da istraživači nisu mogli prodrijeti kroz kapljicu kako bi otkrili druge čestice.
https://www.medicines.org.uk/emc/medicine/15256

Aluminij ima svoju dokumentiranu neurotoksičnost. Francuska veterinarska cjepiva ga zato i ne sadrže.  U cjepivima za ljude ipak je jedan od sastojaka. Znanstvenici izražavaju zabrinutost zbog sinergije višestrukih toksina dodanih ovom poznatom neurotoksinu. U toksikologiji je dobro poznata činjenica da kontaminati imaju zajednički, sinergijski učinak, a kako se broj kontaminata povećava, učinci postaju sve manje predvidljivi. Tim više što su neke tvari potpuno nepoznate.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25349607

“Otkrivena količina stranih tijela i, u nekim slučajevima, njihove neobične kemijske kompozicije su nas zapanjile”, ističu znanstvenici. “U većini slučajeva, otkrivene kombinacije su vrlo čudne jer nemaju tehničku uporabu, ne mogu se naći ni u jednom priručniku materijala i izgledaju kao rezultat slučajnog formiranja, na primjer, kada se spaljuje otpad. U svakom slučaju, bez obzira na njihovo podrijetlo, ne bi trebali biti prisutni u bilo kojem injekcijskom medikamentu, a kamoli u cjepivima. Posebno onima namijenjenima dojenčadi.”

Nepoželjni učinci

Studija objašnjava da ove strane injektirane nečistoće mogu objasniti širok raspon naizgled nepovezanih štetnih događaja povezanih s cijepljenjem, od glavobolje i napada umora, boli u mišićima, paralize do sindroma iznenadne smrti dojenčadi. Autori spekuliraju da će kontaminati cjepiva vjerojatno “imati ozbiljniji utjecaj na vrlo male organizme poput djece.”
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11760487

Kad jednom uđe u tijelo, strani materijal u cjepivu, bilo da ima svoju namjenu kao aluminij, ili ne kao u slučaju kontaminata, pokreće značajnu imunosnu reakciju.

Kao i kod bilo čega malog i stranog, imunosna reakcija na sastojke cjepiva je moćna, slabo shvaćena, nepredvidiva, a kako kažu talijanski istraživači, može biti “nepoželjna”. Imunosni sustav može poslati vojsku velikih bijelih krvnih stanica zvanih makrofagi da progutaju strano tijelo kako bi ga obuzdale u granulomu i oteklini na mjestu ubrizgavanja. Međutim, ako kontaminati odu u krvotok do bilo kojeg udaljenog mjesta ili organa, uključujući mikrobiom koji regulira brojne funkcije, pa i imunosni sustav, njihov se učinak može osjetiti dugo nakon što su ušli u tijelo.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18504580?dopt=Abstract

U nekim slučajevima, imunosni sustav može inicirati upalni napad protiv onoga što on doživljava kao osvajača. To može uključivati ​​lansiranje mnoštva igrača zvanih citokini. Neki od tih kemijskih glasnika poput interleukina-6 inkriminirani su u autizmu, ali i ostalim autoimunim reakcijama.
http://vaccinepapers.org/part-2-interleukin-6-autism/

Budući da tijelo može imati poteškoća s uklanjanjem ovih kontaminata, ova vrsta upale može biti trajna i kronična i može se manifestirati kao autoimuna bolest.

Također je pokazano da kontaminati pronađeni u cjepivima mogu ući u stanične jezgre i stupiti u interakciju s DNK, ističu znanstvenici. Nitko ne zna do čega to može dovesti.
http://www.ceser.in/ceserp/index.php/iji/article/view/2777

Tamna povijest

Cjepiva imaju dugu i prljavu povijest onečišćenja. Godine 1955. dio cjepiva protiv dječje paralize koja su sadržavala živi virus dječje paralize, inficirala su i paralizirala stotine djece. Tragedija je postala poznata pod nazivom Cutter Incident. Cjepivo je u laboratoriju u kojem je testirano dobilo najbolju ocjenu.

Nije da farmaciji manjka drugih “incidenata” koji bi se bolje nazvali kaznenim djelima nemara, uključujući:

Polio cjepivo iz 1955. do 1963. bilo je kontaminirano majmunskim virusom 40 (SV40) iz stanica bubrega majmuna korištenih za proizvodnju cjepiva. Povezan je s rastućom epidemijom raka.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15172980

Godine 2007. Merck & Company, Inc. povukla je 1,2 milijuna doza Hib cjepiva zbog kontaminacije bakterijama koje su se nazivale B. cereus, potencijalno smrtonosnim bubama koje uzrokuju trovanje hranom.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3232990/

Godine 2009. više od 40.000 doza cjepiva protiv meningitisa C za bebe povučeno je s britanskog tržišta kada je utvrđeno da su onečišćene bakterijom koja je otrovna za krv, S. aureus.
https://www.telegraph.co.uk/…/Baby-vaccine-withdrawn-over-c…

Godine 2010. duboka analiza sekvenci osam različitih živih atenuiranih virusnih cjepiva otkrila je neočekivane virusne sekvence u tri od njih. Paul Offit i cijela sekvenca genoma svinjskog cirovirusa1 pronađeni su u Rotarixu što je tada navelo FDA da suspendira rotavirusno cjepivo.

U 2014. godini, Američka uprava za hranu i lijekove (FDA) naložila je tvrtki GlaxoSmithKline da pregleda proizvodnu operaciju cjepiva protiv gripe kada je utvrdila mikrobiološku kontaminaciju proizvoda koji su navodno bili sterilni.
https://www.theguardian.com/…/glaxo-fda-flu-vaccines-review…

U 2013. Merck & Company, Inc. u jednoj seriji Gardasila u nekoliko su bočica otkrivene čestice stakla.

Postoje desetine takvih slučajeva, pa čak i ako se proizvođačima cjepiva izdaju višestruka “upozorenja”, rijetko se poduzimaju mjere za čišćenje procesa proizvodnje cjepiva. Budući da farmaceutske tvrtke u SAD-u imaju izuzeće od odgovornosti za cjepiva, nema poticaja za njihovo čišćenje. Još više zabrinjava činjenica da ne postoji zadnjih 30 godina nijedna klinička studija o štetnosti cjepiva.
http://www.poslovni.hr/…/amerika-izuzela-proizvoace-cjepivc…

https://childrenshealthdefense.org/…/fda-admits-that-gover…/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK220494/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1119452/

Kako s ovim saznanjima i činjenicom da mi se nameće obaveza mogu ikada biti iskreno siguran unutar ovako represivnog sustava? Zašto mi se kao roditelju ne omogući informirana odluka o svim ovim otkrivenim, ali i svim onim sastojcima koje ni znanstvenici ne uspjevaju detektirati, nego mi se represivno ne ostavlja nikakva mogućnost da sumnjam u sigurnost i učinkovitost cjepiva. Sve zbog utjecaja neke multinacionalne, kompromitirane farmaceutske kompanije koja svake godine na upravi dioničara mora objaviti planove za sljedeći kvartal u kojem pokazatelji rasta moraju biti stalno u uzlaznoj putanji. Kad si pod pritiskom ostvarivanja dobiti, moral, etika i ljudskost padaju u drugi plan.

Ako taj dio ne prepoznajete u današnjem svijetu u kojem živimo, onda sumnjam da postoji način na koji mogu dočarati da farmaciji naše zdravlje predstavlja manjak na strani aktive u bilanci poslovnih knjiga. Kada ne bi imali cjepiva sa kojima nas razbolijevaju, kako bi bila ostvrena dobit koja se računa u milijardama? Mnoge farmaceutske kompanije imaju veću dobit nego je naš BDP.

Zahtjeve svakog cjepiva da spašava živote treba odmjeriti u odnosu na rizike uzrokovanja raka, neurorazvojnih bolesti, autoimunih bolesti i svakog drugog imunološkog “misterioznog” poremećaja čijim epidemijama svjedočimo. To su procjene stručnjaka. Moje su da je cjepivo instrument depopulacije i sterilizacije stanovništva zadnjih 50 godina, a sada samo ulazimo u doba kada je “veliki brat” postao toliko velik da sad imamo prilike svjedočiti ovom, rekao bih, nacistički represivnom činu invazije na ljudsku privatnost i dostojanstvo. Amerika će se prije ili kasnije preslikati na ostatak svijeta, ali zbog previše realitija i debilnih TV sadržaja postoji vrlo vjerojatna mogućnost da vam promakne tijek događaja koji su doveli do toga da nam političke elite i policija staju čizmom na facu prije nego nas krenu razmještati u torove pred klanje. Ionako nas doživljavaju kao stado koje treba obuhvatiti procijepljenošću.

Rezultati ovih istraživanja ne samo da negiraju svaku tvrdnju da su cjepiva „sigurna i djelotvorna“, nego potvrđuju da su zapravo jasna i neposredna opasnost.
Moj osobni stav i vjerovanje je vrlo jednostavno. Živimo u dobu kada mnogi prepoznaju da postoji pomno smišljen plan kako nas razbolijevati hranom, cjepivima, alopatijom, glifosatima, elektromagnetnim smogom. Premda će mnogi bulazniti da nije tako, činjenica je da nema čovjeka koji ne muči muku s nekom zdrastvenom tegobom i da je sve više roditelja koji ne mogu definirati poremećaj koji je zahvatio njihovo dijete.
Mnogi bivaju oštećeni cjepivima, a da se njihove nuspojave ne detektiraju i ne prijavljuju,, ali ako se i prijave doktri su, zahvaljujući posvemašnjem utjecaju farmaceutske industrije, toliko indoktrinirani da uporno izgovaraju mantru “nikad nije od cjepiva”.
Molio bih sve stručnjake da mi objasne kako to da je Hrvatska na zadnjem mjesto u Europskoj uniji u neslavnoj statistici smrtnosti od karcinoma.
Ako nije od cjepiva, a od čega je onda, dragi moji ljudi?
Kako drugačije ti kontaminati dospiju u nas?

Dobro jutro narode!

Autor: L.P.