Iz perspektive razumijevanja transhumanističkih pretpostavki o svijetu i novih spoznaja o vibracijsko-frekvencijskoj prirodi stvarnosti, rekao bih da bi ovako mogle izgledati upute za transhumanističko ponašanje:

  1. Vježbaj uočavanje dobrote jer svijet je nje prepun. Time se mijenja unutarnja frekvencija tijela, a ako se sjetimo istraživanja britanskog biologa Ruperta Sheldrakea o morfičkim poljima kroz koja cijela vrsta doživi promjene koje se dogode kod nekih manjih grupa, to bi imalo smisla. Ostalo prepusti sinkronizaciji svijeta. Ne moraš razumjeti kako se stvari zbivaju, baš kao što ja ne znam što se zbiva u motoru auta kad stisnem papučicu za gas, ali se ipak vozim gdje želim.
  2. Budi na suncu što više. Ono je sve slabije, već smo debelo zagazili u globalno zahlađenje, a i transhumanisti chemtrailovima stvaraju naoblaku koja odbija sunčeve zrake i dodatno hladi Zemlju (a možda i stvara kozmički informacijski firewall). No Sunce nam je potrebno ne samo zbog zdravlja kroz stvaranje D-vitamina nego zbog informacijskog sadržaja koji svjetlost sadrži o cjelovitosti nacrta, zbog čega solarna joga i jest tako efikasna, dok je neki arogantni tipovi osporavaju mjereći količinu džula koji padaju na oko, misleći da se radi o energiji, a zapravo se radi o informaciji.
  3. Radi vježbe disanja jer je upravo disanje na udaru, a kroz njega se energiziramo, ozdravljujemo, a i ostvarujemo našu vezu s onostranošću; dah je kriterij našeg života – kad se rodimo prvi put udahnemo, kad umremo izdahnemo.
  4. Druži se što više s ljudima i izbjegavaj vijesti u svakom obliku.
  5. Nemoj staviti čip u kojem god obliku dolazio.

Ako se dosljedno slijede ove upute, rekao bih da će na kraju (ako postoji kraj ičega) biti sve u redu.

Krešimir Mišak, časopis Svjetlost rujan/listopad 2020.