Svako korištenje web stranice Roditeljodlucuje.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima.

Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati isključivo u nekomercijalne svrhe te individualnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Dakle, nije dozvoljeno daljnje kopiranje, reproduciranje ili na neki način distribuiranje bez navođenja izvora – www.roditeljodlucuje.hr.

Uredništvo web stranice Roditeljodlucuje.hr će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovorno za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.roditeljodlucuje.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Uredništvo neće biti odgovorno ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranica www.roditeljodlucuje.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Uredništvo nije odgovorno niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.
Informacije sadržane na web stranici Roditeljodlucuje.hr nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Uredništvo stranice zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorno ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima uredništvo nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.

Uredništvo web stranice Roditeljodlucuje.hr poštuje privatnost posjetitelja i neće prikupljati niti koristiti podatke. Svaka promjena u politici privatnosti bit će objavljena na ovoj web stranici.

P.S. Informacije objavljujemo na ovoj stranici prvenstveno s namjerom da vas potaknemo da svijet gledate drugim očima, da razmišljate,  čitate između (novinskih) redaka i djelujete, radi sebe i svoje djece.