Ja sam Lenče Danilova, majka djeteta koje je “zahvaljujući” MMR cjepivu umrlo u dobi od 5 godina.
Dragi roditelji, moj sin se zvao Tomče. Do prve godine bio je vrlo zdravo dijete, a osim prehlade nije bilo ni druge ozbiljne bolesti. Nakon što je primio MMR cjepivo počeo mu je opadati hemoglobin koji se mu stalno kretao oko 100. Vodila sam ga liječnicima, a oni bi propisivali sirup i tako stalno sve do njegove 3 godine?!? Kada se počeo žaliti na sve češće, svakodnevne bolove u trbuhu hitno smo poslani na Dječju kliniku. Podvrgnut je testovima te smo 23. svibnja 2012. saznali da naš Tommy ima tumor na nadbubrežnoj žlijezdi.

Neuroblastom.

Kao da me je grom udario, svijet mi se okrenuo, nisam mogla vjerovati. Mislila sam da se to događa samo u filmovima. Zatim je počela naša borba. Ne možete zamisliti tu patnju. Cijelo vrijeme je postojala nada i ona nam je davala snagu. Tko god nije vidio, ne može zamisliti kako je užasno gledati te nedužne duše i njihove roditelje. Prestrašene dječje poglede koji traže pomoć, krhka mala tijela i bespomoćne roditelje koji vjeruju da liječnici daju sve od sebe i brinu se o našoj djeci. Vjerovali smo da će učiniti najbolje. Te sobe smrti, na onkološkom odjelu dječje klinike u Skoplju, nikada nećemo zaboraviti. I nitko od te djece, vjerujte – nije preživio.

Nebrojeno sam puta gospodu u bijelim kutama pitala kako se i od čega to dogodilo. Zamislite, samo su mi ovo odgovorili: vjerojatno ste na početku trudnoće pili antibiotike ili tablete za spavanje. Kakva glupost, kakav apsurd!

Naša borba s tumorom trajala je do 22. ožujka 2014. godine. Njegovo iscrpljeno tijelo nije više moglo izdržati i bolest je pobijedila. Proživio je dvije operacije i kemoterapiju od koje je dobio pankreatitis.

Dok je cijela ova agonija naše obitelji trajala, nismo prestali tražiti lijek, nismo prestali tražiti spas od očaja u kojem smo se našli. Tako smo u potrazi za lijekom stigli i u Hrvatsku. Tamo su nam liječnici bili otvoreniji i, nakon što smo im ispričali cijelu situaciju, odmah su izrekli svoju sumnju – posljedica cjepiva!

Tada sam počela kopati. I tek kad sam pročitala sastav cjepiva, šokirala sam se. Pitala sam se: kome predajemo živote naše djece? Kako sam mogla slijepo vjerovati onima u bijelim kutama?

Roditelji, molim vas, prije nego što odlučite cijepiti svoju djecu, dobro razmislite i informirajte se. ‘Moderna’ medicina ne poznaje riječ IZLJEČENJE, već samo LIJEČENJE.
Cilj je stvoriti ovisnost o lijekovima.

Zaštitite svoju djecu. Obrazujte se, informirajte se. Barem nam je sada sve to dostupno.

Izvor: https://zdravjesoiglanevleguva.com